K. Feri

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2016 - 36 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

K. Feri
körülmetélés
orvosi ok
2016
36
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Az egész sztori úgy kezdődött, hogy egyszer talán nem teljesen tiszta kézzel nyúltam magamhoz és másnap a fitymámon keletkezett egy pici repedés. Korábban is volt már ilyen de akkor elmúlt és nem volt probléma. Most viszont nem akart elmúlni így elmentem orvoshoz, aki azt mondta hogy egy kis kozmetikázással meg tudjuk oldani. Mondtam rendben. Akkoriban 32 éves volt, s már évek óta a barátnőmmel párkapcsolatban éltem.

Elérkezett a műtét napja, ez 2014 februárjában volt, izgultam is rendesen. Betoltak a műtőbe és amikor az érzéstelenítő injekciót adták be akkor kicsúszott a tű és mindenhova spriccelt. Beadtak egy másikat.
Elkezdte a doki a beavatkozást és sajnos nem hatott eléggé az érzéstelenítő és a bal oldalon a makkomnál nagyon érzékeny volt. Éreztem minden vágást és öltést. Persze szóltam a dokinak közben, de nem nagyon érdekelte.
A műtét után mielőtt hazaengedtek elmondták a tudnivalókat. Kb 1 hónap gyógyulást mondott. Sokkal több lett kb 4-5 és sajnos maradt egy duzzanat a varrás helyén a bal oldalon.
Ezzel éltem így két évig, de közben spóroltam és mikor összegyűlt az összeg elmentem egy magánklinikára.
 
Tehát másodszor is megműtöttek. Ég és föld volt a két műtét között a különbség.
Végig figyeltek arra amit mondok. Még majdnem el is aludtam a műtőasztalon a műtét közben.
Amikor konzultáltam a dokival és rákérdeztem, hogy a duzzanat miért maradt meg az előző műtét után azt mondta valószínű valami fertőzést kaphattam.
Szóval ez a műtét most jól sikerült, amikor frissen megnéztem a varratokat már akkor nem volt annyira felduzzadva mint az előző alkalommal. A varratok is nagyon hamar kiestek és 1 hónap alatt meggyógyultam.
Sajnos a bal oldalon a duzzanat az még mindig meg van, ami nagyon zavar de csak lankadt állapotban látni. Igaz már koránt sem akkora mint azelőtt.
Szóval itt tartok most. Igazából megcsinálnám harmadszorra is ha lenne olyan doki aki tudja garantálni, hogy a duzzanat eltűnik. Egyébként a körülmetélésem óta ugyanazzal a nővel élek együtt, de ő nem vett észre különbséget a metéletlen és a metélt szex között.
 
Feri

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.