Zoli

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2005 - 17 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

Zoli
körülmetélés
orvosi ok
2005
17
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Még nagyon régen, kb. amikor 13 éves lehettem, én is elkezdtem az önkielégítést. A makkomról sose tudtam lehúzni a bőrt. Mivel kicsi voltam nem is nagyon erőlködtem vele. Nem is tudtam, hogy lehet. (10 éves voltam, amikor apám meghalt, s senki sem tanított meg arra, hogyan kell a farkamat tisztán tartani.) Később mikor már szexfilmeket is láttam akkor feltűnt, hogy nekem más, de valamiért sose zavart annyira. Gondoltam az enyém normális teljesen. Ahogy nőttem egyre tapasztaltabb lettem a téren és feltűnt hogy valami nincs rendben. Egyszer fürdés közben kicsit megvizsgáltam magam és punnyadt állapotban sikerült lehúznom a bőrt. Mivel az előtt sose foglalkoztam vele. Hát nem részletezném a látványt és a szagot. Förtelmes volt. Gyorsan meg is mostam. Így már láttam a gondokat. Teljesen nem tudtam lehúzni a bőrt, mert mintha a makkomhoz lett volna nőve a fityma belső része. Nagy erőlködéssel és szenvedéssel sikerült ketté választanom és onnantól kezdve odafigyeltem rá és mostam rendesen.

Lehettem 14, szóval feltűnt, hogy ez már így kicsit jobban hasonlít a TV-ben látott szerszámokhoz. Viszont mikor megpróbáltam lehúzott fitymával az önkielégítést, nem nagyon működött a dolog, mert nem tudtam ott tartani. Fájt és szorított szóval kénytelen voltam visszahúzni a fitymát.

Így már nem fájt, de tudtam, hogy nincs rendben valami. Merev állapotban kevesebb, mint a fele látszott ki a makkomnak. Egyre idősebb lettem és egyre többet kísérleteztem vele, de semmi siker. Pár barátomnak megemlítettem hogy én nem tudom lehúzni a bőrt, de csak hitetlenkedve kinevettek. Szóval nem mertem senkinek se szólni. Barátnőm még nem volt és nem is terveztem szóval az idő nem sürgetett. Telt az idő és előbb vagy utóbb kellett volna egy barátnő, de ilyen szerszámmal én nem mertem semmit.

Elérkezett 2005 nyara. Elhatároztam magam, hogy most már tényleg kellene valamit kezdenem magammal. Anyámnak nem mertem szólni, mert elég kényes dolognak érzem. 17 évesen nyár vége fele felkerestem egy közeli egészségközpontot, és elmentem, majd bejelentkeztem egy nemi szervvel foglalkozó orvoshoz. Körülöttem mindenhol öregemberek. Nagyon kitűntem a várakozóknál és eléggé szégyelltem, hogy itt kell nekem is lennem. Végre bejutottam és félve de elmondtam a panaszom 2 doktornőnek. Kiderült, hogy nemi betegségekkel foglalkoznak, és nekem az urológia kell. Életemben akkor hallottam először az urológiárol. Pár nap múlva visszatértem de akkor már az urológiára mentem. Egy rendes doktornő fogadott. Megvizsgált (lankadt állapotban) és azt mondta, hogy rövid a kantár és egy 15 perces kis műtét kell nekem.
Örültem, hogy idáig eljutottam de 18 év alatt nem lehet szülői beleegyezés nélkül megműtetni magam, szóval elgondolkodtam a dolgon. Az orvos adott beutalót egy közeli korházba. Nem akartam halasztani a dolgot. Egyik este behívtam a szobámba anyámat és odaadtam neki a papírokat, majd elmondtam merre jártam mostanság és miért. Nagyon meglepődött és büszke volt rám, hogy egymagam elmentem orvoshoz.
Elmentünt a kórházba (a Bajcsy-Zsilinszky Kórház), és beszéltünk a főorvossal, aki adott egy időpontot reggel 9-re a héten.

 


Eljött a várva várt nap. Nagyon izgultam és féltem a műtéttől. Reggel fél 8-ra odamentünk. Az orvos 7-8(!) órát váratott. Már nagyon ideges voltam és alig vártam már hogy túlessünk rajta. Végre jött egy orvos. Bevitt egy szobába. Levetkőztem és adott egy zöld köntöst majd irány a műtő. A főorvos nem volt még ott, kb. 10 percet kellet rá várni. Tudta mi a gondom felfektettek és nem szarozott sokat. Leszíjjaztak és mondták, hogy tartsam fent a kezeim. Nagyon féltem. Egy teljesen zöld műtő. Még sosem voltam ilyen helyen, csak a filmekben láttam ilyent. Bekenték egy hideg érzéstelenítővel a makkom, majd kaptam pár szurit. Az első szurik a makkomba mentek és nagyon fájtak de ne volt más út. A műtét elkezdődött és eltávolították a kantárt.

Szerencsére hamar vége lett és mehettem haza. Kamillával borogattam és vigyáztam rá nagyon. Nem volt vészes semmi. Már nagyon vártam hogy meggyógyuljon és kipróbálhassam. Hamar meg is gyógyult, kb2 hét és eljött a várva várt próba, amit sajnos nagy kudarc követett ugyanis nem lett nagy változás. A bőrt tovább tudtam húzni és már kilátszott az egész makkom, de nagyon fájt és szorított.
Nem akartam még egy műtétet. 2 hétig próbáltam barátkozni vele, de nem.

Először csak neten keresgettem és nézegettem egészséges pénisz képeket is, hogy láthassam mi nálam a gond. Rátaláltam a korulmetel.uw.hu oldalra ahol nagyon sok beszámoló történetek, tippek vannak leírva részletesen. Nagyon sokat köszönhetek ennek az oldalnak, mert bátorságot adott, ahhoz hogy részletesen kiterveljem a dolgot. Megint elmentem orvoshoz.

Mondta szépen meggyógyult a műtétem nyoma. Elmondtam, hogy a problémám még mindig fent áll és mondta, hogy a körülmetélés az egyetlen ajánlott megoldás. Megint kaptam beutalót és kénytelen volta megint beszélni anyámmal. Nem örült de nem volt más választása. Irány vissza a korházba.

A doki megint adott beutalót. Ha jól emlékszem, akkor már nem várattak meg annyira és megint irány a műtő a zöld köntösben. Beérve megint lefektettek, lekötöztek, és már kezdték is a műtétet. Tudtam, mire számíthatok, de így is nagyon rosszak voltak a szurik. Vártak egy picit. Nézték hat-e rendesen az injekció. És belevágtak a műtétbe. Sokan írták, hogy a műtét vége fele megy ki az injekció hatása, de szerencsére én ilyent nem tapasztaltam. Összevarrták a farkam. Bekötözték és mehettem ki várni a váróba. Na itt már nem hatott az érzéstelenítő. Nagyon fájt a farkam. Mintha folyamatosan vágnák. Kínlódtam fél órát majd jött az orvos és megnézte az eredményt. Megelégedett.

Elvégeztük a papírmunkát és mehettem haza. Otthonra már nagyon kellet pisilni szóval elmentem wc-re és megnéztem mit alkotott a doki. A látvány borzalmas volt. Vérzett, meg volt dagadva, tele volt véraláfutásokkal és nagyon fájt. Elvégeztem a dolgom aztán majdnem elájultam olyan rosszul lettem.

Teltek a napok. Meleg kamillateában áztattam kb. 2 hétig. Rendszeresen hintőporoztam és fertőtlenítőztem majd gézzel körbetekertem. A merevedéseknél reggelente próbáltam nem a sexre gondolni, de ez nem volt olyan könnyű. Kb. 3-4 hét múlva, már láttam a végeredményt. Sajnos az én dokim szvsz. elbaszta egy kicsit. A jobb oldal tökéletes lett. Kb. 2 cm-re fut a vágás, de hirtelen a felénél 5 mm közel vágta a makkhoz. Ez még nem lenne olyan nagy probléma, de a bal oldal kicsit rücskös lett és nagyon látszik a műtét nyoma. Egy nagy kiálló bőrrészt kézileg távolítottam el, mert nagyon zavart.


Lassan 1 éve vagyok túl a műtéten és nem bántam meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert sokkal higiénikusabb és egészségesebb. És aki halasztgatja, annak csak azt tudom ajánlani, hogy ne tegye semmiképp. Előbb utóbb túl kell rajta esni és sokkal jobb előbb, mint később. De azé szóljatok a dokinak előtte, hogy ne vágjon félre. :)

Zoli

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.