T. György

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2013-01-15 - 40 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

T. György
körülmetélés
saját elhatározás
2013-01-15
40
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Már valamikor a gyerekkoromban is érdekes találtam a fedetlen makkot, próbálkoztam a hátrahúzással, de megdagadt a fitymám, ezért abba hagytam. Aztán olyan 23 lehettem, amikor rászoktam a hátrahúzásra.  Annyira megszoktam, hogy már nem bírtam elviselni, ha visszacsúszott. Ilyenkor a legközelebbi mosdóban gyors visszahúztam. Az alsónadrághoz való hozzáérését a makkomnak a mai napig jó érzésnek tartom. Előnyösnek éreztem a napközbeni szexben is a hátrahúzva tartást, mert fedetlen makkal tisztának éreztem magam. Sokat olvastam a körülmetélésről, de be kell valljam, férfi létemre féltem tőle, mégis csak a „legnemesebb” szervem. Aztán mégis úgy döntöttem belevágok. Először intimplasztikai oldalakat nézegettem, eléggé elszállt árakkal találtam magam szemben. Aztán írtam egy sebésznek, hogy vállalná-e. Visszaírt, hogy keressek egy urológust inkább.  Írtam az index.hu-ra is hátha valaki tud tanácsot adni a témában. András segítségével jutottam el a korulmeteles.hu-ra. Végigolvastam a beszámolókat és megnéztem a hozzájuk tartozó képeket. Itt D.László története fogott meg. Őt Dr. Király István műtötte lézerrel, Szegeden, és a képek is szép munkáról árulkodtak. Kértem időpontot konzultációra, ami január 8-ra lett egyeztetve. Első találkozáskor elmondtam, mit szeretnék. Kissé lebeszélőnek tűnt a Doktor Úr, azt mondta, hogy ha nincs semmi problémám vele, nem szívesen csinál ilyen műtétet, mégiscsak valamilyen mértékű csonkításról van szó, de ha szeretném, megcsinálja. Én már döntöttem, megvizsgált, elmondta a műtét árát, kaptam egy tájékoztatót, hogy olvassam át, és bejegyzett 2013. január 15., 16.30-ra. Megbeszéltük még, hogy lazára szeretném a körülmetélést, mert elég nagy a különbség nyugalmi (9 cm) és merev (15,5 cm) állapotban.

Műtét napja

Készítettem pár képet fitymásan és hátrahúzva. Kevés folyadékot fogyasztottam aznap, hogy a műtét után ne kelljen sokszor pisilni. Instrukciókat meghallgatva, vettem Algopirint, Cataflamot, Tetran sebhintőport, Nneogranormon kenőcs pedig volt itthon. Január 15-én, 16.30 volt a megbeszélt időpontom. Autóval mentem, párom elkísért, én vezettem oda-vissza (100 km-re lakom Szegedtől) Mielőtt beléptem volna a rendelőbe, bevettem egy fájdalomcsillapítót (lehet felesleges volt, de jó ötletnek tűnt). Magánrendelő volt, nagyon igényes, erről nem is kell többet beszélni. Beléptem, kicsit izgultam, de nem voltam ideges, végül is nem én dolgozom, hanem a Doktor Úr. Bementem egy helyiségbe, ott le kellett vetkőznöm deréktól lefelé, majd kijöttem a műtő helyiségbe, felfeküdtem az asztalra a felső ruházatom feljebb kellett húzni. Több beszámolóban olvastam, hogy lekötözik a lábakat, ezt nem tették velem, ami nagyon jó érzés volt.  Az előkészület kb. 10 percig tarthatott. A hölgy (doktornő vagy műtős asszisztens, sajnos nem tudom a titulusát), aki a segített a műtét során bekent valami hidegvízhez hasonló folyadékkal többször, ez valamiféle fertőtlenítő volt. Ezután rám rakott egy lepedőt és azt mondta már nem szabad odanyúlnom. Következő az érzéstelenítő injekció volt, ebből kaptam 4-et a pénisz tövéhez és 1-et a makkomba. Nem volt túl kellemes, de nem volt rosszabb, mint amikor a fogorvos adja a szájpadlásba. A műtét lézerrel történt. Előkészületeimben azt olvastam, hogy lézerrel szebb munkát lehet végezni és fájdalom mentesebb a műtét. Tényleg nem fájt, talán az utolsó 5 perc mikor a fék környékére került sor akkor olyan volt, mintha szurkálnának tűvel. Kérdeztem is, hogy már varrnak, de még nem tartottunk ott . Olyan 30-35 percig tarthatott, ami tényleg olyan volt mintha csak heverésznék ott és két ember lázasan dolgozik valamin. A végén jött a varrás 5-10 perc, ami szintén csak a fék környékén volt kicsit kellemetlen a többi nem volt vészes. Kész lettem megnézhettem, már elsőre is nagyon tetszett. Gézzel bekötöztek felöltöztem és egy órát várakoztam a váróban. Újból megnéztek, minden rendben volt. A Doktor Úr annyit mondott, hogy a mobilja be lesz kapcsolva éjjel is hívhatom, ha problémám lesz. Megbeszéltük, hogy másnap menjek be a Klinikára rám néz és egy hét múlva pedig a magánrendelőjében találkozunk ismét.

Kijöttem mintha semmi sem történt volna, haza vezettem. Gondoltam, majd ha kiáll az érzéstelenítő hatása, de semmi fájdalom. 22 óra körül pisiltem először ez is rendben ment. Nem vettem be fájdalomcsillapítót éjszakára, nem volt szükséges. Nem aludtam túl jól valószínűleg valami tudat alatti dolog miatt nehogy baj legyen. Reggel fél 6 körül volt merevedésem, Doktor Úr mondta, hogy kerüljem, hát ezt nem sikerült megoldanom. Nem fájt gyorsan felkeltem járkáltam és megnyugodott. Másnap visszamentem a Klinikára, lekerült a kötés egy kis vér volt a gézen a fék környékéről. Első három nap kerültem a fizikai munkát óvatosságból, de minden mást ugyanúgy csináltam, mint a műtét előtt. A tanácsokat figyelembe véve reggel főztem kamillateát megvártam, hogy kihűljön és körbelocsoltam vele a varratot. Nem töröltem le, megvártam még megszárad, ezután tetrán sebhintőporral megszórtam ezt megcsináltam reggel, délben, este lefekvéskor. 1 hét után elhagytam a kamilla-teát, de a sebhintőporral továbbra is kezeltem napi 3-szor. Elmentem az 1 hetes vizitre, minden rendben volt. Néhány helyen már rojtoldózott a varrat. Arra hívta fel a figyelmem a Doktor Úr, hogy szexuális téren tanúsítsak önmérsékletet a varratok kihullásáig. Talán ez a „legfájdalmasabb”, de a szépségért meg kell szenvedni.  A 2. hétig még szórtam hintőporral, aztán már azt sem. A 3 hét végére már csak 4 helyen maradt meg a varrat + a féknél ott több öltés. 4. hét végére már egy varratom sem volt.

 

Az első „bevetésre” gumival 4 hét után, az 5. hét eltelte óta már gumi nélkül kerül sor. Tartottam tőle, hogy milyen lesz a szex, de nem okozott csalódást a körülmetélés. Hosszabb ideig tart és az utolsó néhány másodperc, ami a legjobb az egészben az kétszer annyi idő. Azt sajnálom, hogy nem csináltattam meg hamarabb. Nem bántam meg, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Köszönöm Andrásnak a segítségét, nagyon jó hogy valaki foglalkozik ezzel a témával, a korulmeteles.hu nélkül még mindig csak gondolkodnék hogyan is vágjak bele.

T György

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.