P. Tibor

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2007 - 26 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

P. Tibor
körülmetélés
saját elhatározás
2007
26
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Az én sztorim is hasonló környezetben van, mint más önkéntes "csonkítóké".

2004-ben az akkori csajommal szex közben eszembe jutott a körülmetélés, akinek tetszett a dolog és finoman buzdított rá. Orvosi indokom nem volt, csak annyi, hogy vastag volt a bőröm és vaginális szexnél nem sokat éreztem. Elkezdtem dédelgetni ezt a gondolatot, és 3 év kellett hozzá, hogy ténylegesen rászánjam magam. Azért vártam ennyit, mert számtalanszor átgondoltam, hogy van-e rá esély, hogy ezt a műtétet később megbánjam, de az igazat megvallva mindig “nem” volt a válaszom rá. Továbbá nárcisztikus maximalista vagyok, és ahogy informálódtam, az derült ki a “hozzáértők” véleménye alapján, hogy a körülmetélt fasz határozottan jobb, mint a garbós… Én meg nem akartam egy másodosztályú fasszal leélni az életem. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de ha Neked jól esik az, ha másodosztályú fasszal élsz, akkor ne is olvasd tovább ezt a beszámolót, mert sértő lesz számodra! Na meg az is igaz, hogy nem találtam sokáig magyar fórumot témához, és a lehető legjobb orvost. Meg a másik, hogy nem tudtam, hogy mekkora kínszenvedés lesz kibírni 4 hetet orgazmus nélkül műtét után.

2007-ben találtam egy nagyon jó magyar fórumot, ahol eljutottam dr. Fekete Ferenc nevéhez. Továbbá lett egy nagyon hasznos pártfogóm (András, „a jóvágású fiú”), aki megadta az első lökést, és felkerestem ezt a neves orvost…. most pedig ugorjunk. Műtétről kijövet az ember olyan tudatállapotba kerül, hogy esze ágába se jut kételkedni abban, hogyan fogja 4 hétig pihentetni. Gyógyulás ideje alatt sokat segített a mentorom kisebb-nagyobb kérdésekben és el is telt az a néhány hét panaszmentesen. Persze 4 hétig tényleg nem lehet kibírni, már 2-3 hét után olyan szintre jut a gyógyulás, hogy az ember csak megpróbálkozik vele valamilyen trükkös módszerrel. Először úgy csináltam magamnak, hogy csak a makkomat súroltam. Nos, így is lehet csinálni. De a lényeg az egészben az, hogy nem éreztem valami nagy változást az egész dologban, de még így sem voltam egy pillanatra sem csalódott. Persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy a műtét előtti egy-két évben csak hátrahúzott bőrrel csináltam, emiatt nem éreztem szerintem nagy változást. A vaginális szex nem igazán változott, de az orális szex az azért sokkal jobb lett! Később rájöttem, hogy az volt a baj, hogy nem lett belőle elég bőr levágva. Ez csak azért történhetett meg, mert valamelyik istentelen idióta azt írta a fórumon, hogy az a legjobb, ha a műtét napján kiverjük, így tovább kibírjuk majd utána. Nos, szigorúan tilos a műtét előtt kiverni, mert nem húzódik vissza alapállapotba a szerszám, és nincs az az orvos, aki helyesen fel tudná méretezni, hogy mennyit kell levágni belőle.

Épp ezért elkezdtem dédelgetni megint egy gondolatot, méghozzá azt, hogy menjek el korrekciós műtétre. Na 2008-ban ez is megtörtént, ekkor már törzsutas-kedvezményt is kaptam a dokitól. Persze ezt is lázas mélázgatás előzte meg, most meg azért, hogy hova kerüljön a vágás, a makkhoz a lehető legközelebb, vagy normális helyre, ahogy a pornófilmekben lenni szokott (Ja, azt még nem írtam, hogy nagy pornórajongó vagyok, de csak amerikai pornót nézek, ahol majdnem mindenki körbe van vágva).

Később rájöttem, hogy kinézet szempontjából kicsit számít az csak, hogy a vágás hol van. De azt a döntésemet még mindig nem bántam meg, hogy a lehető legközelebb legyen a vágás a makkhoz. Szerintem a felnőttkori vágások közül ez néz ki a legjobban egy olyan nagy húsfasznál, mint az enyém. Ennek az eredményéről azt tudom mondani, hogy habár most már jobb a vaginális szex, mint régen, de még mindig nem olyan, mint ahogy el tudnék képzelni egy tökéletes szexet. Lehet, hogy a gyermeki lelkem naivsága miatt van, vagy pedig a szeretőm tág vaginája miatt. De ha valaki azért akarja megcsinálni ezt a műtétet, hogy jobb legyen a partnerével, akkor az lehet, hogy csalódni fog, mert rengeteg oka van annak, hogy miért olyan a szex a csajával, amilyen és talán csak kis tényező az benne, hogy milyen fasza van az embernek.

Most pedig a jó oldaláról a dolognak: Eszméletlenül kurva szép és kurva jó faszom lett így. Reggelente nem tudok betelni a gyönyörűségtől, hogy egy ilyen csoda ékeskedik a lábam között. A faszverésről annyit, hogy ha az ember már unja magát, akkor tanuljon meg a másik kezével dolgozni. Az olyan, mintha az embernek valaki más csinálná.

Ha az ember körülmetélteti magát, akkor az olyan, mintha egy új faszt kapott volna, tökre más a geometriája, meg a viselkedése, de az érzés mégiscsak az övé, és sokkal intenzívebb. Ez olyan páratlan érzés, amit nem sokan ismernek… Olyan, mint a tűzkeresztség… ha teljesebb ember akarsz lenni, akkor le kell lépned a szikláról, mint Indiana Jones, és ha van hozzá bátorságod, akkor léphetsz be a mennyek országába. Utána ez egy olyan emlék lesz számodra, ami felosztja az időt: km előtti és km utáni eseményekre. A korábbiak lesznek azok, amiket halandóként megtapasztaltál szex terén. Az azutániak lesznek azok az élmények, amiket azután tettél, hogy átléptél a határtalan élvezetek kapuján.

P. T.
aki András, a jóvágású fiú tanítványa

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.