B. Zsolt

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2000-02-29 - 29 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) állami

Alapadatok

B. Zsolt
körülmetélés
saját elhatározás
2000-02-29
29
dr. Fekete Ferenc (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Fiatalabb koromban nem értettem, hogy miért nem látszik a szexfilmeken látott férfiak farkán a fitymájuk. Tetszett a jelenség, de nem tudtam, hogy lehet … Majd mikor már később a suliban kitárgyaltuk a haverokkal az ilyen témájú filmeket, akkor világosodott meg előttem a dolog. Aztán el is laposodott a téma, csak miután leszereltem (1991), és bányatavakra kezdtünk járni az akkori barátnőmmel, akkor láttunk egy családot, ahol az apa, és a két srác is meg volt szabadítva a fitymájától. A barátnőmet nagyon izgatta a csupasz makk látványa és kérte, hogy a bőrt visszahúzva hordjam a farkamon. Mi tagadás, nekem is kellemes volt így hát engedtem a kérésnek és visszahúztam, de rövid idő múlva lecsúszott a helyére. Akkor mindig visszahúztam addig, amíg úgy nem maradt. Mivel elég kellemes érzés volt, gondoltam állandósítom ezt a formát. Persze nem volt egyszerű, mert mikor felhúztam az alsónadrágom, egy darabig úgy maradt. De a legrosszabb helyzetekben gördült vissza a bőr a makkomra, és persze becsípődött a makkom és a fitymám közé a szőr. Biztosan nektek is előfordult már…nem egy felemelő érzés. Majd azt eszeltem ki, hogy ha szokás szerint visszahúzom a fitymám, és a makkom felőli részét vissza görgetem a korona-árokba akkor hiba nélkül ott marad állandóan. Sőt úgy nézek ki, mint ha körül lennék metélve, viszont figyelnem kellett jobban a tisztántartásra.

Kb. 8 évig így hordtam, mígnem észre-vettem, hogy a fitymám azelőtt túllógott a makkomon, most már a makk feléig se ér. Akkor elkezdtem mindenféle információt gyűjteni a körülmetélésről, milyen módszerek vannak milyenek az eredmények és, hogy csinálják-e felnőtteknél is. Kb. 1 évig variáltam magamban, hogy mi legyen. Minden cikket elolvastam az Interneten, amit tudtam, különböző fórumokban írtakat vetettem össze és a házi patikában kérdeztem meg az E-mail Doktort, hogy miként működik itthon a dolog. Nagyon készségesen válaszolt és megadta egy kollégája telefonszámát akit Fekete Ferencnek hívnak. Majd egy pár nap rágódás után felhívtam, és megbeszéltünk egy időpontot. A barátnőmnek,(aki már egy másik kapcsolat volt) felvetettem a témát a körülmetélésről és meggyőzött, hogy támogat mindenben.

Elmentem és kb. 30 perc után azzal jöttem el, hogy majd jelentkezem mikor elhatároztam magam. 2000. február elején volt mind ez és 12nap múlva hívtam a FEKETE dokit, hogy aktuális a téma. – Rendben van Zsolt. Kedden reggel várom az urológián, a klinikáknál kell bejönni stb. stb….. Volt egy kezdetleges digitális kamerám, gondoltam megörökítem milyen volt és milyen lett. Csináltam pár képet és vártam a keddet.

Elérkezett a kedd reggel (2000. február 29.). TOP SECRET! Senki sem tudott semmit…fogtam a hátizsákom, és mintha munkába mentem volna reggel elindultam otthonról. Minél közelebb voltam a korházhoz annál jobban izgultam. Mondta a doki, hogy ne egyek és több folyadékot igyak mint szoktam. Ok ez megvolna! Megérkeztem és a (CHECK IN) pultnál nálam kb. 10 évvel fiatalabb lányok voltak. Ez nem lesz gyenge, gondoltam… de a Doki időben érkezett és közölte, hogy a én hozzá jöttem. Kijött és megkérdezte, hogy nem gondoltam-e meg magam. NEMNEM! Ok! Akkor becsekkolt a II. emeletre, ott várjon amíg felveszik az osztályra. Korombéli (28) nővérke felvette az adataim majd egy fiatal doki jött és kérdezte, hogy izgulok-e. Mondtam hogy természetesen, és adott valami bogyót és mondta, hogy járkáljak egy kicsit majd üljek vissza padra miután érzem a hatást. OK! Nem tudom mit ettem de KB 20métert mehettem de már csak arra emlékszem, hogy tegeztem a Dokit..

Ültem a vizsgálóban megnézte a farkam és kérdezte, hogy mennyit vágjon le?? Mondtam, hogy teljesen távolítsa el a fitymát, hiszen ezért jöttem nem korrekcióra. Rendben! Visszaültetett a padra. Pár perc múlva jött egy zöldruhás fickó és felkísért a műtőbe. Mikor vetkőztem akkor gondoltam arra, hogy most már nincs visszaút, de a doki újra megkérdezte, hogy akarom-e a műtétet?

Felfeküdtem az asztalra. A műtőssegéd (Sanyi) rákötött valami pántot a combomra, megkértem ,hogy beszéljen és mondja el mi micsoda addig is lekötöm magam, ugyan akkor már nem izgultam a gyógyszer nem gyengén eufóriába tolt. Jött egy kedves idősebb hölgy, és lemosta a farkam, sötét bordó színű folyadékkal majd feltettek egy paravánt és ekkor kb.- 4en forgolódtak körülöttem. Valami laza pánttal a bokámnál is lekötötték a lábaim. A Doki szólt, hogy mindenről tájékoztat, amit csinálnak, és megkezdik az operációt. Kaptam 4-6 szurit körbe a makkom alá, és a műtét legkellemetlenebb részén voltam túl ezzel, semmit sem éreztem, amin meg is lepődtem. Pár perc múlva a tarkóm alá tettem a kezem mintha a vízparton napoznék és csak hallgattam a rajtam dolgozók beszélgetését. 2-3 percenként mondtak valami derűset amin mindannyian kacagtunk, és kb 20-25perc után bekötözték a farkam és távoztak. Felöltöztem és a SANYI gyerek lekísért a két szinte lejjebb a ugyanoda ahonnan egy félórája indultam. Majd jött a Doki és behívott a vizsgálóba ismét. Elrendeztük az anyagiakat és egy-két tanácsot adott a kötözést illetően, majd fogtam magam és hazamentem GYALOG! Metró, Villamos, Hév miegymás… Persze otthon felkészültem, hogy majd fájni fog mint állat. De Semmi… Felhívtam a dokit, hogy ha fájni fog akkor mire számítsak. Maximum olyan lesz, mint egy enyhe fogfájás. Aha enyhe fogfájás…gondoltam a felesem igaz, a műtét nem fájt, biztosan utólag jön majd a fájdalom… De SEMMI! Egyáltalán semennyire sem fájt! Hihetetlen, de semmi fájdalom!!!! Megyek a Dokihoz, mondom nem fájt még eddig, mi lesz?? – Nem fog már fájni! Király!!! Sík ideg voltam, hogy nem csináltattam meg eddig, mondván, hogy félek a fájdalomtól!

A varratok kiestek maguktól, mert kamillában kellett áztatnom a műtött részt. Kb. 3 hét múlva már a barátnőm gyönyörködhetett benne, és még azon a héten ki is próbáltuk.

Csodás érzés fityma nélkül!! Szeretkezni még jobb! Azóta volt nem egyszer, hogy a bányatavaknál pancsoltunk és idősebb (40 körüli) nőkkel beszéltem a körülmetélésről. Magyarországon elég ritka a körülmetéltek tábora, de a fiatalok körében egyre jobban kezd elterjedni.

Csak azt mondhatom, hogy egészségesebbnek érzem magam mióta körülmetéltek.

Zsolt

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.