Hozzászólások

Felhasználóink hozzászólásai

Körülmetélés előtt állóknak / Amit nem mertem megkérdezni / Miért halogatják olyan sokan a körülmetélést?

Beküldte Hozzászólások
kristofbmx

2020-07-27 11:38:05

A körülmetélés ellenesek soha semmit nem vesznek figyelembe csak azt szajkózzák hogy "ne vágass!" és ezt a véleményt akarják mindenkire ráerőszakolni nemtörődve azzal hogy milyen káros hatása van !

kristofbmx

2020-07-27 11:09:06

Részben nekem is volt lelki oka is , egyrészt mint ahogy nálad nekem is volt egy enyhe szűkületem illetve az ejakuláció is nagyon gyorsan bekövetkezett emellett még a szagokkal is hadilábon álltam mert hiába mostam rendesen nagyon rövid időn belül újra kellemetlen szaga lett főleg a nyári időszakban ehhez még hozzájön a gyerekkori fájdalmas "felrántás" emléke is , úgy érzem hogy abszolút megérte körülmetéltetni mert minden előzőleg felsorolt problémám megszűnt tőle és egészséges lett a péniszem.

tfytfy

2020-07-26 15:21:45
Hozzászólva az előző gondolatokhoz, nekem a legnagyobb problémám a körülmetélés-ellenesekkel, hogy nem veszik figyelembe a dolgok lelki oldalát. Nekem ugyan enyhe fitymaszűkületem volt csak - valószínűleg sok ember tudott volna teljes életet tud élni egy ilyen mellett -, azonban a gyermekkori kellemetlen élményeim miatt már ez is rengeteg komplexust ébresztett bennem. Felnőttként jöttem csak rá, hogy jobban járok, ha körülmetéltetem magam, mert ez a félelem magától nem múlik el. Szóval számomra a műtét inkább lelki felszabadulást adott.
kristofbmx

2020-07-23 09:40:50

Erről én is így vélekedek _vm_  , mér lenne baj az ha valakinek így tetszik jobban és orvosi indok nélkül is megcsináltatja... emiatt nem kellene senkit megbélyegzni normális esetben....ha pedig valakinek orvosi okból van szügsége rá azt meg a legnagyobb ostobaság lebeszélni nembeszélve arról hogy jóval súlyosabb követkeményei is lehetnek , volt itt is olyan aki túl sokáig halogatta a dolgot emiatt ráment a gyulladás a veséire és a herékre... mire kórházba ment odáig fajult a dolog hogy majdnem leállt a vesélye és később az egyik heréjét is el kellett távolítani... Ezért igazán veszélyesek ezek az ellen propagandisták mert a következményeivel nemtörődve cselekszenek ezzel nagy kártokat okozva....

admin

2020-07-19 06:25:06

Szia! Regisztrálj az oldalon és sok orvos elérhetősége van fenn és a beszámolók között látod a munkájukat is.

Krufy

2020-07-18 23:12:16
Én szeretném megcsináltatni de nem tudom melyik orvoshoz menjek aki szépen megcsinálja. Tudtok ajánlani? Rettegek, hogy csúnya lesz és undorodni fogok a saját farkamtól..
_vm_

2020-04-30 05:38:12

Igen, rengeteg körülmetélés ellenes írás van az Interneten, úgy tűnik sokan rettenetesen útálják, hogy körülmetélték őket, vagy elvből irtóznak még a gondolatától is.
Nem tudom, hogy ezek közül hányan vannak azok akiknek elrontották a műtétjét, de arra az a megoldás, hogy rendbe kell hozni. Nekem is két korrekcióba tellett mire jó lett.
Viszont a végeredmény az összehasonlíthatatlanul jobb mint amikor még volt fitymám, pedig én saját elhatározásból lettem körülmetélve, nem is orvosi okból.
Azt el sem tudom képzelni, hogy aki valami betegséggel szenved annak ne javítana az életminőségén ha megcsináltatja.
Mondjuk Magyarországon még a társadalmi elfogadottsággal is baj van és sokan úgy viselkednek mintha annak a bőrdarabnak a leszedetése valami súlyos deviancia lenne és nem egy egyszerű egészségügyi beavatkozás amit világszerte a férfiak több mint egy negyedén elvégeztek, tehát még csak nem is olyan ritkaság.
Pedig még ha különösebb indok nélkül metélteted körül magadat mert neked úgy tetszik akkor is kinek mi köze hozzá, és mivel kifogásolhatóbb ez mint mondjuk egy tetoválást csináltatni?

kristofbmx

2020-01-26 08:18:56

Az a gond hogy sok a téves és félrevezető információ amik félre vezethetik azt aki tapasztalatlan és van is egy olyan réteg aki megrögzötten TKM ellenes és mindenkit erőszakosan próbálnak lebeszélni róla hogy megcsináltassa a következményeivel nemtörődve :/

_vm_

2020-01-20 14:40:11

Miért halogatják olyan sokan a körülmetélést?
Gyakori megjegyzés a beszámolókban, hogy "csak azt sajnálom, hogy nem csináltattam meg előbb".
Tulajdonképpen ezt még az önkénteseknél is nehéz megérteni -- nem tudom, hogy volt-e már olyan, hogy valami évekig vágyott rá, hogy körülmetéltesse magát aztán meggondolta a dolgot.
Viszont vannak akiknek orvosi okokbolól nincs más választása és mégis inkább évekig vakarják a falat valami gyulladás miatt mielőtt rászánják magukat, hogy megcsináltassák a körülmetélést.


Hozzászólás beküldése: