Remény

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2021-07-21 - 27 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

Remény
körülmetélés
orvosi ok
2021-07-21
27
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
törölt

Szöveges beszámoló

Egész életemben problémám volt a péniszemmel. 8 és 16 éves korom között nem volt hátrahúzva a fitymám. Később sorra jöttek a bajok. Bőrgyógyászok kezelték mindenféle krémekkel amik ideig óráig segítették. Az urológusok meg mondták, hogy bizony műteni kell.

27 évesen elhatároztam magam a műtétre. Relatív fitymaszűkület, makk peremének krónikus gyulladása, makk bőrének vérzése mert a letapadás mindig irritálja.

2021.07.21

Műtétem: Dr. Fekete Ferenc műtött. Műtét előtt felmérte az állapotomat. Műtét közben a varrásig könnyedén beszélgettünk. A varráskor durva fájdalmakat éltem át. Az érzéstelenítő nem hatott sajnos. A végeredmény is szörnyű lett, mintha hentes csinálta volna.

Műtét után hazavittek. Kötszert nem kaptam mert zsírpárna van a pénisz körül és rövid is.

Vizelés gond nélkül ment.

 

Lábadozás (ti így hívjátok, én teljes összeomlásnak)

Na itt kezdődik a horrorfilm, aminek a vége előre nem látható és lehet élet tönkremenés, lehet gyógyulás.. Első három héten egy feldagadt krumplinak nézett ki, fájt és a makkon nem látszott.

4-6. Hét. A makkom egyre kintebb jött, járni nem tudtam, ahogy tisztítani sem. A duzzanat lement.

7. Hét. Maszturbációs kísérletek, maximális fájdalommal, eredmény nélkül. Itt a legtöbben már szeretkeznek, meggyógyultak.

8. Hét vége. Sikeres maszturbáció, felért egy megváltással az élvezet. A műveletet magzatpózban hajtottam végre. Az elélvezés után nagy fájdalom ,nem bírtam felkelni, később három napra feldagadt megint.

9. Hét. Maszturbálni tudok heti kétszer. Az esemény után feldagadt és fáj. Tisztítani nem tudom, a perem alatt a heg telement neogranormonnal, vazelinnel és síkosítóval. Urológián kitisztították de fájt.

Ennyi idő után tisztítani sem tudom és csak magzatpózban tudom kiverni, járáskor tud fájni.  

Csak akkor ajánlom a műtétet, ha nincs vérpénisz és szeméremdombi zsírpárna kombinációtok és mentálisan stabilak vagytok. Nálam ez nincs meg és lehet komoly bajom lesz belőle. 

12. Hét
Sikerült felvennem Hospice szakápolóval a kapcsolatot, aki tudta vállalni két naponta a tisztítást. Tisztítás során a műtéti heget egyenesre húzza.
Az ő véleménye szerint 1-1,5 hónap ápolás után fog helyre jönni. Remélem így is történik. Maga a tisztítási folyamat rettenetes érzés nekem.

Aki hasonló helyzetben van próbálja meg ezt a fajta ellátást igénybevenni, TB fizeti. Plusz információ, szeméremdombi zsírnövekményt nem lehet lefogyni, zsírleszívás szükséges. Ha a zsírleszívásra indok hogy a körülmetélés gyógyulását hátráltatja, vagy későbbiekben kellemetlenséget okoz és csak ez orvosolhatja, akkor a TB a zsírleszívást is fizeti. Erről hospice szakápolók vezetői tudnak bővebb információkat adni, keressétek őket ha hasonló problémátok van mint nekem.

13. hét. A fentebb leírt kezelés idáig enyhe javulást hozott, olyan 10%-nak érzem. Hátha folytatódik.
Kezelés bővebben: Kádba meleg vizet engedni, és 20 percet áztatni benne a területet. Utána babaolajat locsolni a tetejére és lassan mozdíthatóvá válik. A babaolaj csökkenti a lehúzás okozta fálydalmat. Utána vattával áttörlés többször. Ezt ismételten babaolaj követi, amikor a heg egyenesre nyújtására kerül sor. A nyújtás végeztével szárazra törlés utána betadinos locsolás, rajta hagyni két percig. Utána ismételten szárazra törlés, és jöhet a fekete nadálytő krém.
Remélem eredményt hoz és elérhetem végre az átlagember szintet, mert az minden vágyam.

14. Hét. 2021.10.29. A hét elején hétfőn indokolatlanul szúrni kezdett a fékem és a heg, ami a fékhez lett varrva. Újra napi szinten fájdalomcsillapítók szedése.
A hét közepén enyhült a fájdalom, szerdáról beszélünk, a csonkítás 14. "hét fordulóján". 
Csütörtök, újra sikerült maszturbálnom, a magzatpózból tudtam engedni, a heg is lazult végre erekciókor. A maszturbálás sikerrel járt, közben nem fájt, csak utána.
Pénteki nap, most a megmaradt összenövésnél nap közben indokolatlanul belenyilal, ismét fájdalomcsillapítót kellett bevenni.

Idáig összegzés: A műtétet senkinek sem ajánlom, mindig megvan a kockázat lehetősége és nem tudhatod, hogy te leszel-e a problémás eset.
A fényt látom az alagút végén, de ha sikerül meggyúgyulnom (amiben még mindig kételkedek) az hosszú folyamat még.
Az igazi horrorfilmek nem a mozivásznon történnek, hanem a nadrágomban. És lassan a gyomromban ahogy majd elfekélyesedik a sok fájdalomcsillapítótól.

"A remény sohasem halhat meg, kivéve ha nem jön rendbe a pénisze akkor kénytelen lesz"
Üdv, "A remény" 
További fejleményekkel folyamatosan frissítek.
Ha valakinek van időgépe, kérem sürgősen jelezze!

15. Hét. 2021.11.08. Állandó fájdalom jelenleg nincs. Az összenövés maradványánál visszavörösödik. Naponta belenyilal nagyon erősen, ilyenkor ameddig el nem múlik mozdulatlannak kell maradnom. Amikor fájdalom van, erősebb mert fájdalomcsillapítót már nem szedhetek, tönkretette a gyomromat.
A húgycsőnyílás érzékenysége viszont csökkent valamennyit.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.