Zoli1981

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2006.12.14 - 25 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

Zoli1981
körülmetélés
saját elhatározás
2006.12.14
25
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Emlékeim szerint nagyobb gond nem volt a fitymámmal gyerek koromban az rémlik csak, hogy az első maszturbációm elött húztam teljesen hátra a fitymámat úgy, hogy farkam merev volt, előtte sosem. Talán ebből kifolyólag jól be is dagadt másnapra az előbör. Szerencsére utána nem volt több ilyen problémám. Gyakorlatilag 18-20 éves korom óta izgatott a téma, hogy a felnőtt filmekben kicsit más a férfiak farka, mint az enyém. Elkezdtem utána olvasni, rengeteket tájékozódtam, ez több évig tartott. Végül 25 éves koromban 2006-ban szántam rá magam, hogy körülmetélt legyek. Előtte néhány hónapig próbáltam hátul tartani, de az nem volt ugyanaz és számomra kényelmetlen is vot.

Orvosi vizsgálat

Az orvosi vizsgálatra 2006 utolsó negyed évében került sor ahol a műtétet végző  magán orvossal megbeszéltük  részeteket. 

Műtét napja

A műtétre egy szombati napon került sor. Mivel ez nem egy állami intézmény volt gördülékenyen ment minden. Emlékeim szerint a szükséges adminisztrációk után egy fél órával már a rendelőben is voltam.

Műtét leírása

Az egészből arra emlékszem, hogy az orvos egy ágyra fektett közben egy lágy orvosi relax zene szólt. Deréktól lefele el volt takarva egy függönnyel a testem. 2-3 érzéstelenítőt kaptam a farkamba, talán az első volt kellemetlen a másik kettő nem. Nagyon elszánt voltam ezért nem emlékszem különösebb fájdalmakra. A műtét 20-30 percig tartott. A végén egy kötéssel távoztam a műtő asztalról.

Lábadozás

A lábadozás 2-3 hetet vett igénybe. Szerencsére komplikációk nem voltak. Az elején be volt dagadva a makk és a körnéke, de ez a műtét velejárója. Minden kötés csere után kamillával és betadinnal kenegettem a műtéti részt. A varratok 2 hét után estek ki.

Összeségében természetesen nem bántam meg semmit, mert én nagyon akartam, hogy körümetélt legyek. Korábban maszturbáltam és szexeltem fitymás farokkal is így annyit tudok mondani különbségként, hogy körülmetélve kitartóbb vagy az ágyba, nem sülsz el hamar ami szerintem nagy előny a higiéniai dolgokon túl. Számomra az mind tévhit, hogy metélt farokkal nem lehet élvezni a szexet, ez egyszerűen hülyeség. 

Az azóta eltelt időben se változotott ez a véleményem. Nagyon sokat olvastam erről a témáról és azóta is azt teszem. Továbbá próbálok segíteni leginkább a fiús anyáknak, hogy bátran csináltassák meg  a gyerkőcüknek hisz ezzel csak nyernek.

Ha lesz egyszer fiam biztos, hogy neki is meg lesz csináltatva.

 

 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Kedves Látogató!

A képeket kizárólag regisztrált felhasználók nézhetik meg.

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: rich
Időpont: 2020-10-14 14:46:16

Szép lett az eredmény! Esetleg vannak még képeid más szögből is?