Egy modell rájön arra, mi adható el a legjobban …

2018-08-24 15:32:51
Rovat: Külföldről |

Évekkel ezelőtt, még egyetemista koromban, jó pár dolgot csináltam, hogy pénzt keressek, így többek között, hetente egyszer esténként élő modell voltam egy rajziskolában. 20 éves voltam, s tény, hogy nagyon jól néztem ki abban az időben, így az egyik lány a rajziskolában egyik alkalommal elhozta a barátnőjét is. Ez a nő jól megnézett és az ülés után bemutatkozott, legyezgette a hiúságomat és adott nekem egy névjegyet. Megkérdezte, hogy nem érdekel-e fotómodellkedni az ügynöksége számára. Elmagyarázta, hogy jóval több pénzt kereshetnék, mjnt most, s enm venne el annyi időt. „Igen, köszönöm, ez jól hangzik”, válaszoltam.

Nem sokkal később interjúztam a főnökével (egy férfivel), és persze le kellett vetkőzni. Nagyon meg volt elégedve, de megkérdezte, hogy hajlandó lennék-e körülmetéltetni magam, mert az még eladhatóbbá tenné a fényképeimet. Eléggé meg voltam döbbenve, így habozva azt mondtam, gondolkozom rajta. A „nem fogod kitalálni, milyen őrült dolog történt velem ma” hangsúllyal még aznap este elmeséltem a barátnőmnek. Meglepetésemre nagyon tetszett neki az ötlet, s nemcsak a pénzkeresés miatt, hanem mert egy kicsit erotikusnak is találta. Azt mondta, ne vessem el gondolkodás nélkül!

A következő napokban még beszéltem párszor telefonon a jövendő munkaadómmal, és a második alkalommal megadta egy orvos telefonszámát, aki majd megoldja nekem a dolgot. Felhívtam és alig tíz nappal később körül voltam metélve. Nagyon világosan emlékszem, hogy a műtét végén felálltam a műtőasztalról és láttam a levágott bőrt, amúgy nézett ki, mint egy hatalmas rakás: édes Istenem, gondoltam. Akárhogy is, könnyű volt a gyógyulásom, csak három-négy hét volt szex nélkül, teljesen fájdalom mentes volt, és azt hiszem, nagyon jó lett a körülmetélésem, de bizonyosan elég feszes. S bár mintegy három hónapig nem voltam túlságosan fotogén, sokkal többet kerestem annál, mint amennyibe a műtét került.

Soha nem bántam meg a körülmetélést, a szex nagyon sokkal jobb lett és százszor jobb lett közvetlenül érezni a farkammal a hüvelyt, mint a lecsökkentett érzés, amit a fel és le sikló laza fityma okozott. Soha nem voltam félénk srác, de a barátnőm szerint a körülmetélésem után egészben véve is sokkal magabiztosabb lettem. Minden bizonnyal volt pszichológiai előnye is, nemcsak szexuális.