Körülmetélés.hu - T, Zoltán körülmetélésének beszámolója

T, Zoltán


műtét/beavatkozás: körülmetélés
ok: orvosi ok
18 évesen - 2006-12-04
állami

Alig egy éve, hogy körülmetéltek… Cukorbetegségemből adódóan, fitymaszűkületet kaptam. Az orvosom a műtétet egy röpke délelőtt rendezte le. Két injekciót kaptam a péniszem jobb és bal oldalába, majd megkezdődött az operáció, amiből az égvilágon semmit sem éreztem. (Bevallom a legjobban ettől tartottam)

Az operáció után nagyon be volt dagadva a péniszem, pár óra fekvés után elhagyhattam a kórházat. Ezen a napon délután, nem sokat sétáltam, inkább üldögéltem, feküdtem, picit kellemetlen volt, de nem fájt.
Este mikor megnéztem, kissé megijedtem, ugyanis a kötés teljesen átvérzett. Lecseréltem és lepihentem. Az éjjel nem volt vészes, reggel vizeléskor aggódtam, (ami felesleges volt) hogy milyen érzés lesz. De gond nem volt ment az is. J

Többet nem láttam vérezni. Pár nap alatt lement a duzzadás, már fürödni is mertem vele, néha picit nedvedzett a varratnál, de gézt tettem a sötét alsónadrágba és ezzel sem volt semmi gond. A 14 varrat szépen egyenként esett ki körülbelül 3-5 hét alatt. (Pontosan nem emlékszem már.) Rá pár nappal, ki is próbáltam… Párommal állíthatjuk, működik!

Összességébe véve megérte belevágni. Tény, hogy szükség is volt rá, de a legjobb, hogy rossz nem sült ki belőle.

Nem lett kisseb, nem irritál a hiánya a fitymának, és még a Sex is jobb!

Akinek szükséges a beavatkozás ne féljen neki vágni. Sok szerencsét és jó egészséget.

ZoliHozzászólások:


Hozzászólás beküldése:


Kapcsolódó képek