Köszöntelek weboldalunkon

körülmetélés.hu

A körülmetélés, a hímvessző makkját borító fityma eltávolítása a legrégibb ismert sebészeti beavatkozás. A földön minden tíz férfiból három-négy körülmetélt, és évente több mint 15 millió újszülött kor utáni körülmetélést hajtanak végre, ami a körülmetélést a nemcsak a legrégibb, hanem a leggyakrabban elvégzett sebészi beavatkozássá is teszi.

  • Tanácsot szeretnél kérni?
  • Műtét előtt állsz?
  • Körülmetéltek már és lábadozol?

Ez a honlapot azért hoztuk létre, hogy megismertessük a körülmetélés egészségi és egyéb előnyeit, bemutassuk a körülmetélés történetét, mai elterjedtségét, és eloszlassuk a körülmetéléssel kapcsolatos tévhiteket. Segítségek akarunk adni azoknak, akiknek fitymaszűkülete van, vagy akik bármilyen más okból fontolgatják a körülmetélést, és azoknak, akik műtét előtt állnak vagy már túl is estek rajta, s a gyógyulással kapcsolatban vannak kérdéseik.

Tovább olvasom

Weboldalunk statisztikája

Weboldalunk legfontosabb adatait foglaltuk számodra összes.

229 fő
Felhasználó
205
Beszámoló
297
Hozzászólás
490
Fénykép
Ők már átestek a körülmetélésen

Beszámolók

Még több beszámoló
Videótár

Az interneten egyre több videó, beszámoló található a körülmetélésről. Megpróbáljuk összegyűjteni a legfontosabbakat.

Regisztrálj oldalunkon

Kérdésed van, beszámolót küldenél vagy csak véleményed van a körülmetélésről. Regisztrálj oldalunkon! Regisztrált felhasználók több menüpontot láthatnak és saját személyes adataikat is szerkeszthetik.


Amennyiben már regisztráltál, akkor itt be tudsz lépni a weboldalunk zárt részére, ahol saját adataidat, képeidet és beszámolóidat menedzselheted.
A lépésés után különböző menüpontokat láthatnak az érdeklődő és a már körülmetélésen átesett felhasználóink.