default-logo

Mivel a körülmetélést a férfi nemi szerven végzik el, ez a honlapon olyan képek és rajzok találhatók, melyek férfi nemi szerveket, körülmetélés során alkalmazott eszközöket, műtéteket és műtéti eredményeket mutatnak be. Így egyes képeket és rajzokat néhányan taszítónak gondolhatnak. Ezért 14 év alattiak a honlapot szülők vagy gondviselők engedélyével és ellenőrzésével nézzék csak meg. Mindenki olvassa el ezt a jogi nyilatkozatot, mielőtt belép a honlapra.

Függetlenség

Ez a honlap a szerkesztő saját tulajdona, melyet saját költségére, orvosoktól, egészségügyi intézményektől vagy vállalkozásoktól kapott bármiféle ellenszolgáltatás vagy támogatás nélkül tart fenn. A honlap a szerzőinek legjobb tudása szerinti, megalapozott véleményét tartalmazza.

Nem orvosi tanácsok

A honlapon található tájékoztatás, illetve a személyes tapasztalatokról szóló beszámolók egyike sem tekinthető orvosi tanácsnak, és a honlapnak nem az a célja, hogy a szakemberrel történő konzultációt helyettesítse. Fitymaszűkület, illetve bármilyen más, a nemi szerveket érintő probléma esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni.

Felelősség-kizárás

A honlapon található kórház- és orvos-jegyzék kizárólag tájékoztató jellegű, sem a jegyzékbe történt felvétel nem tekinthető az intézmény vagy az orvos ajánlásának. A beszámolókban található, az egyes orvosokra vagy egészségügyi intézményekre vonatkozó megjegyzések az illető beszámoló szerzőjének személyes véleményét tükrözik, és azok nem tekinthetők a honlap saját álláspontjának, valamint az érintett orvos vagy egészségügyi intézmény mellett vagy ellene történő állásfoglalásnak.

A honlap és általában az Internet használatával kapcsolatos minden felelősség a felhasználót terheli. A honlap szolgáltatója, tulajdonosai és szerkesztője, vagy a honlapra letölthető anyagot küldő személy nem vállal felelősséget, sem közvetlenül, sem közvetve a honlap használatából, beleértve többek között a honlapon megfogalmazott véleményre történő támaszkodásból eredő bármilyen vagyoni vagy erkölcsi kárért.

Szerzői jogok

A honlappal kapcsolatos minden szerzői jog, beleértve a honlap tervet, grafikai kivitelezést, a honlapon elhelyezett írásos és képi anyagok szerzői jogait, a honlap tulajdonosát illetik meg. A honlapon elhelyezett beszámolók és képek közzétételéhez a beszámoló szerzője, illetve a képen ábrázolt személy kifejezett előzetes hozzájárulását adta, azzal, hogy azokat a honlapon kizárólag a személy-azonosság megállapítását kizáró módon, legfeljebb a családnév kezdőbetűje, a keresztnév és az életkor feltüntetésével lehet közzétenni. A honlapon megtalálható minden egyéb anyag, beleértve a honlap képtárában közétett képeket is, már korábban nyilvánosságra hozott anyag, melyek figyelemmel a honlap ingyenes és tájékoztató jellegére, a szabad felhasználás körébe tartoznak.