default-logo

Amennyiben nem regisztráltál azt itt megteheted. A főoldalon be tudsz jelentkezni az oldalunkra, így saját néven szólhatsz hozzá a fórum témáihoz.

A regisztrált tagok még több fórum témát láthatnak. Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben a körül vagy metélve és azt igazoltad (Beszámoló, kép), úgy a METÉLTEK KLUBJA részhez is hozzáférhetsz.

You need to log in to create posts and topics.

Maszturbáció körülmetélést követően

29 napja metéltek körül. Mivel nincs barátnőm, így kénytelen vagyok magam megoldani a feszültség levezetését időszakosan ?

Talán ez a téma nem csak az "agg" embereknek lehet segítségére, hiszen a barát/barátnő is végezheti ez a kényeztető masszázst, főleg a metélést követő időszakban... ?

FONTOS Amíg nem telt el 3 hét a metélésed óta, ne akarj még maszturbálni. Felszakadhat a sebed, érzékeny a terület és fájdalmas is lehet!

Íme tapasztalataim, észrevételeim és megfigyeléseim a metélt pénisz síkosítása során:

  • 1. Így az egyik drogériát meglátogatva szereztem síkosítót. Széles választékot találunk különböző bázisok szerint is. Én vízalapút vásároltam, de nem sok jó tapasztalatom született. Csípte a sebemet a síkosító. Emellett nem is érte el a kellő hatást (hamar felszívódott és elkezdett ragadni is). Hüvelyszárazsághoz, anál szexhez biztosan jó... De önkielégítéshez friss metélés esetén nem ajánlanám!
  • 2. Konyhai felhasználású olajok és zsírok. Olvastam blogon, van aki kipróbálta már. Nem ajánlom! Ezek a természetes anyagok tápanyagtartalmuk miatt fertőzéseket okozhatnak. Maradjunk csak a külsőleg javallott termékeknél!
  • 3. Víz. Nos igen, a víz jó dolog, amíg van fitymád! Friss metéléssel, vagy már beforrt sebeknél se ajánlanám, hiszem a víz fellágyítja a szöveteket, és nem is éred el a kellő sikamlósságot.
  • 4.  Babaolaj Ez volt számomra a tökéletes választás. Kisboltokban mindenűt elérhető, olcsó, könnyen kezelhető anyag. Kellemes illatú, könnyen takarítható, kevésbé hagy foltot. Bőrszárazságra, kidörzsölés esetén és masszázsok alkalmával is alkalmazzák. Mindenkinek ezt ajánlanám! A metéltség első igazi örömét ez nyújtotta számomra. Szavamra mondom, meglepett mire is képes ez a gyermekneveléshez használt szer! Kevés is elég, kellő síkosságot ad, és nem is árt kis bőrápolás odalent! ? 10 éve élvezem kb a szexualitás különböző formáit, és az önkielégítés során ez volt az utóbbi 10 év legjobb élménye! (Zárójelben jegyzem meg mindenféle külső síkosításra tökéletesen használható, de anális aktusnál véletlenül se használjátok, mivel a végbélben baktériumok szaporodhatnak fel benn, ami bélgyulladáshoz vagy rosszabbhoz is vezethet!)
  • 5. Nyál Mivel a metélést követően a gyógyulás során jelentkezhet gennyképződés - nyílt seb lévén - emiatt nem ajánlanám egyenlőre a nyál használatát. Ha a kedvesedtől származik, jobb ha nem kényeztet orálisan, amíg nyílt sebed van. Hiszen a gennyben vannak baktériumok is, és nehogy gondja legyen neki (illetve egy gennyes-sebes felületnél csak nem várjuk el az ilyen kényeztetést). Valamint az ő nyála is tartalmazhat baktériumokat, hiszen a szájüreg is rengeteg fertőzés közvetítője lehet!

Nagyon jó és fontos szöveg!

44 napja volt a körülmetélésem. Mondhatni rendszeresen végzem maszturbációt. Eleinte kellemetlen volt, de az ember megszokja, utána abszolút pozitív a dolog a metéltség előtti állapothoz képest.

A Gabi termékcsalád babaolaját és az Aquaglide vízalapú síkosítóját szereztem be. Első héten felváltva próbálgattam őket, végül a babolaj nyerte el tetszésem. A merev péniszemre csepegtetek az olajból, szétkenem, hogy a teljes felületet befedje. Fontos, hogy a tenyerem is olajos legyen. Valami fantasztikus érzés az önkielégítésnek ezen formája. Izgatás közben is időnként folyatok a makkomra, hogy a tökéletes legyen a hatás. Megfelelő olajozottság mellett a gyönyörök legmagasabb csúcsait lehet elérni így! Csak arra kell figyelni, hogy ne csöpögjön a ruhára, kárpitra, mert foltot hagy.

A vízalapú síkosító kevésbé tölti be eredeti funkcióját, így hanyagolom. Nagyon ajánlom mindenkinek a babaolajat! Ha ez a készítmény elfogy - eléggé lassan fogy a bő olajozás ellenére is - egy másik termékcsalád babaolaját szerzem be, s írok majd róla jellemzést. A Gabi márkájú olajat a Sparban szereztem be, így nem is kell feltétlen drogériába menni a beszerzéséhez.

 

Nyilván, a péniszemre van némi hatása a maszturbációnak. Ha kevésbé olajozok, túl sokáig csinálom vagy esetleg durván - izomlázhoz hasonlítható érzés kíséri az egykori sebhelyem környékét. Ez általában másnapra elmúlik, csak kis érzékenységet okoz. Szóval mindenképpen türelmesnek és "jól olajozottnak" kell lenni! 😉